ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Όροι Χρήσης

Τελευταία ενημέρωση: 09 Οκτωβρίου 2019

Συμφωνία μεταξύ Χρήστη και Δρ. Χριστίνας Στυλιανού

Ο ιστότοπος της Δρ. Χριστίνας Στυλιανού αποτελείται από διάφορες ιστοσελίδες που τυγχάνουν διαχείρισης από την Δρ. Χριστίνα Στυλιανού.

Ο ιστότοπος της Δρ. Χριστίνας Στυλιανού σάς προσφέρεται υπό την προϋπόθεση της αποδοχής από εσάς χωρίς τροποποίηση των όρων, προϋποθέσεων και ειδοποιήσεων που περιέχονται στο παρόντα. Η χρήση του ιστότοπου της Δρ. Χριστίνας Στυλιανού από εσάς συνεπάγεται την από μέρους σας συμφωνία σε όλους αυτούς τους όρους, προϋποθέσεις και ειδοποιήσεις.

Τροποποίηση αυτών των όρων χρήσης

Η Δρ. Χριστίνα Στυλιανού διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει τους όρους, τις προϋποθέσεις και τις ειδοποιήσεις βάσει των οποίων προσφέρεται ο ιστότοπος της Δρ. Χριστίνας Στυλιανού, συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά, των χρεώσεων που σχετίζονται με τη χρήση του ιστότοπου της Δρ. Χριστίνας Στυλιανού.

Σύνδεσμοι προς ιστοτόπους τρίτων

Ο ιστότοπος της Δρ. Χριστίνας Στυλιανού μπορεί να περιέχει συνδέσμους προς άλλους ιστότοπους («Συνδεδεμένοι Ιστότοποι»). Οι Συνδεδεμένοι Ιστότοποι δεν βρίσκονται υπό τον έλεγχο της Δρ. Χριστίνας Στυλιανού και η Δρ. Χριστίνα Στυλιανού δεν είναι υπεύθυνη για το περιεχόμενο οποιασδήποτε Συνδεδεμένης Ιστοσελίδας, συμπεριλαμβανομένων ενδεικτικά τυχόν συνδέσμων που περιέχονται σε έναν Συνδεδεμένο Ιστότοπο ή τυχόν αλλαγών ή ενημερώσεων σε έναν Συνδεδεμένο Ιστότοπο. Η Δρ. Χριστίνα Στυλιανού δεν είναι υπεύθυνη για τη διαδικτυακή ή οποιαδήποτε άλλη μορφή μετάδοσης λαμβάνεται από οποιονδήποτε Συνδεδεμένο Ιστότοπο. Η Δρ. Χριστίνα Στυλιανού σάς παρέχει αυτούς τους συνδέσμους μόνο για λόγους ευκολίας και η συμπερίληψη οποιουδήποτε συνδέσμου δεν συνεπάγεται την έγκριση από την Δρ. Χριστίνα Στυλιανού του ιστοτόπου ή οποιαδήποτε σχέση με τους διαχειριστές του.

Καμία παράνομη ή απαγορευμένη χρήση

Ως προϋπόθεση για τη χρήση του ιστοτόπου της Δρ. Χριστίνας Στυλιανού, εγγυάστε στην Δρ. Χριστίνα Στυλιανού ότι δεν θα χρησιμοποιήσετε τον ιστότοπο της Δρ. Χριστίνας Στυλιανού για οποιονδήποτε σκοπό που είναι παράνομος ή απαγορεύεται από αυτούς τους όρους, προϋποθέσεις και ειδοποιήσεις. Δεν επιτρέπεται η χρήση του ιστοτόπου της Δρ. Χριστίνας Στυλιανού με οποιονδήποτε τρόπο θα μπορούσε να προκαλέσει ζημιά, απενεργοποίηση, υπερφόρτωση ή βλάβη στον ιστότοπο της Δρ. Χριστίνας Στυλιανού ή παρεμβολή στη χρήση και απόλαυση του ιστοτόπου της Δρ. Χριστίνας Στυλιανού από οποιοδήποτε άλλο μέρος. Δεν έχετε το δικαίωμα να αποκτήσετε ή να επιχειρήσετε να αποκτήσετε υλικό ή πληροφορίες με οποιοδήποτε μέσο το οποίο δεν διατίθεται σκόπιμα ή παρέχεται μέσω των ιστοτόπων της Δρ. Χριστίνας Στυλιανού.

Χρήση υπηρεσιών επικοινωνίας

Ο ιστότοπος της Δρ. Χριστίνας Στυλιανού μπορεί να περιέχει υπηρεσίες πίνακα ανακοινώσεων, περιοχές συνομιλίας, ομάδες ειδήσεων, φόρουμ, κοινότητες, προσωπικές ιστοσελίδες, ημερολόγια και/ή άλλες διευκολύνσεις μηνυμάτων ή επικοινωνίας που έχουν σχεδιαστεί για να σας επιτρέπουν να επικοινωνείτε με το κοινό γενικά ή με μια ομάδα (συλλογικά, «Υπηρεσίες Επικοινωνίας»). Συμφωνείτε να χρησιμοποιείτε τις Υπηρεσίες Επικοινωνίας μόνο για την ανάρτηση, αποστολή και λήψη μηνυμάτων και υλικού που είναι κατάλληλα και σχετίζονται με τη συγκεκριμένη Υπηρεσία Επικοινωνίας. Για παράδειγμα, και όχι περιοριστικά, συμφωνείτε ότι όταν χρησιμοποιείτε μια Υπηρεσία Επικοινωνίας, δεν θα:

 • Δυσφημείτε, καταχράστε, παρενοχλείτε, κατασκοπεύετε, απειλείτε ή με άλλο τρόπο παραβιάζετε τα νομικά δικαιώματα (όπως δικαιώματα ιδιωτικότητας και δημοσιότητας) άλλων.
 • Δημοσιεύετε, αναρτάτε, μεταφορτώνετε, διανέμετε ή διαδίδετε οποιαδήποτε ακατάλληλα, χυδαία, δυσφημιστικά, προσβλητικά, άσεμνα, απρεπή ή παράνομα θέματα, ονόματα, υλικό ή πληροφορίες.
 • Μεταφορτώνετε αρχεία που περιέχουν λογισμικό ή άλλο υλικό που προστατεύεται από νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας (ή από δικαιώματα ιδιωτικότητας στη δημοσιότητα) εκτός εάν είστε κάτοχος ή έχετε έλεγχο σε αυτά τα δικαιώματά ή έχετε λάβει όλες τις απαραίτητες συγκαταθέσεις.
 • Μεταφορτώνετε αρχεία που περιέχουν ιούς, κατεστραμμένα αρχεία ή οποιοδήποτε άλλο παρόμοιο λογισμικό ή προγράμματα που ενδέχεται να προκαλέσουν βλάβη στη λειτουργία του υπολογιστή άλλου προσώπου.
 • Διαφημίζετε ή προσφέρετε να πουλήσετε ή να αγοράσετε αγαθά ή υπηρεσίες για οποιονδήποτε επιχειρηματικό σκοπό, εκτός εάν η Υπηρεσία Επικοινωνίας ειδικά επιτρέπει τέτοια μηνύματα.
 • Διεξάγετε ή προωθείτε έρευνες, διαγωνισμούς, σχέδια πυραμίδας ή αλυσίδας.
 • Κατεβάζετε οποιοδήποτε αρχείο δημοσιεύτηκε από άλλο χρήστη μιας Υπηρεσίας Επικοινωνίας και το οποίο γνωρίζετε, ή εύλογα πρέπει να γνωρίζετε, ότι δεν μπορεί να διανεμηθεί νόμιμα με τέτοιο τρόπο.
 • Παραποιείτε ή διαγράφετε οποιεσδήποτε αποδόσεις συγγραφέα, νομικές ή άλλες κατάλληλες ειδοποιήσεις ή ιδιωτικές ονομασίες ή ετικέτες προέλευσης ή πηγής λογισμικού ή άλλου υλικού που περιέχεται σε μεταφορτωμένο αρχείο.
 • Περιορίζετε ή εμποδίζετε οποιονδήποτε άλλο χρήστη από το να χρησιμοποιεί και να απολαμβάνει τις Υπηρεσίες Επικοινωνίας.
 • Παραβιάζετε οποιονδήποτε κώδικα συμπεριφοράς ή άλλες κατευθυντήριες γραμμές που ενδέχεται να ισχύουν για οποιαδήποτε συγκεκριμένη Υπηρεσία Επικοινωνίας.
 • Συλλέγετε πληροφορίες για άλλους, συμπεριλαμβανομένων διευθύνσεων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, χωρίς τη συγκατάθεσή τους.
 • Παραβιάζετε τυχόν ισχύοντες νόμους ή κανονισμούς.

Η Δρ. Χριστίνα Στυλιανού δεν έχει υποχρέωση να παρακολουθεί τις Υπηρεσίες Επικοινωνίας. Ωστόσο, η Δρ. Χριστίνα Στυλιανού διατηρεί το δικαίωμα να εξετάσει το υλικό που δημοσιεύτηκε σε μια Υπηρεσία Επικοινωνίας και να αφαιρέσει οποιοδήποτε υλικό κατά την απόλυτη κρίση της. Η Δρ. Χριστίνα Στυλιανού διατηρεί το δικαίωμα να τερματίσει την πρόσβασή σας σε οποιαδήποτε ή σε όλες τις Υπηρεσίες Επικοινωνίας ανά πάσα στιγμή χωρίς ειδοποίηση και για οποιονδήποτε λόγο.

Η Δρ. Χριστίνα Στυλιανού διατηρεί το δικαίωμα ανά πάσα στιγμή να αποκαλύψει οποιεσδήποτε πληροφορίες είναι απαραίτητες για την ικανοποίηση οποιουδήποτε εφαρμοστέου νόμου, κανονισμού, νομικής διαδικασίας ή κυβερνητικού αιτήματος, ή να επεξεργαστεί, να αρνηθεί να δημοσιεύσει ή να αφαιρέσει οποιεσδήποτε πληροφορίες ή υλικό, εν όλω ή εν μέρει, κατά την αποκλειστική διακριτική της ευχέρεια.

Να είστε πάντα προσεκτικοί όταν δίνετε προσωπικές πληροφορίες για εσάς και τα παιδιά σας σε οποιαδήποτε Υπηρεσία Επικοινωνίας. Η Δρ. Χριστίνα Στυλιανού δεν ελέγχει ούτε εγκρίνει το περιεχόμενο, τα μηνύματα ή τις πληροφορίες που βρίσκονται σε οποιαδήποτε Υπηρεσία Επικοινωνίας και, ως εκ τούτου, η Δρ. Χριστίνα Στυλιανού αποποιείται ρητά οποιαδήποτε ευθύνη σχετικά με τις Υπηρεσίες Επικοινωνίας και τυχόν ενέργειες που προκύπτουν από τη συμμετοχή σας σε οποιαδήποτε Υπηρεσία Επικοινωνίας. Οι διευθυντές και οι οικοδεσπότες δεν είναι εξουσιοδοτημένοι εκπρόσωποι της Δρ. Χριστίνας Στυλιανού και οι απόψεις τους δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τις απόψεις της Δρ. Χριστίνας Στυλιανού.

Το υλικό που μεταφορτώνεται σε μια Υπηρεσία Επικοινωνίας ενδέχεται να υπόκειται σε αναρτημένους περιορισμούς σε σχέση με τη χρήση, την αναπαραγωγή και/ή τη διάδοση. Είστε υπεύθυνοι για την τήρηση αυτών των περιορισμών εάν κατεβάσετε το υλικό.

Υλικό που παρέχεται στη Δρ. Χριστίνα Στυλιανού ή αναρτάται σε οποιονδήποτε ιστότοπο της Δρ. Χριστίνας Στυλιανού

Η Δρ. Χριστίνα Στυλιανού δεν διεκδικεί την κυριότητα του υλικού που παρέχετε στη Δρ. Χριστίνα Στυλιανού (συμπεριλαμβανομένων σχολίων και προτάσεων) ή αναρτάτε, μεταφορτώνετε, εισάγετε ή υποβάλλετε σε οποιονδήποτε ιστότοπο της Δρ. Χριστίνας Στυλιανού ή τις σχετικές με αυτόν υπηρεσίες (συλλογικά «Υποβολές»). Ωστόσο, αναρτώντας, μεταφορτώνοντας, εισάγοντας, παρέχοντας ή υποβάλλοντας την Υποβολή σας, παραχωρείτε στη Δρ. Χριστίνα Στυλιανού, τις συνδεδεμένες με αυτήν εταιρείες και τους απαραίτητους δικαιοδόχους άδεια να χρησιμοποιήσουν την Υποβολή σας σε σχέση με τη λειτουργία των διαδικτυακών τους εργασιών, συμπεριλαμβανομένων, χωρίς περιορισμό, των δικαιωμάτων σε: αντιγραφή, διανομή, μετάδοση, δημόσια προβολή, δημόσια εκτέλεση, αναπαραγωγή, επεξεργασία, μετάφραση και αναδιαμόρφωση της Υποβολής σας, καθώς και τη δημοσίευση του ονόματός σας σε σχέση με την Υποβολή σας.

Καμία αποζημίωση δεν θα καταβάλλεται σε σχέση με τη χρήση της Υποβολής σας, όπως προβλέπεται στο παρόν. Η Δρ. Χριστίνα Στυλιανού δεν έχει καμία υποχρέωση να δημοσιεύσει ή να χρησιμοποιήσει οποιαδήποτε Υποβολή παρέχετε και μπορεί να αφαιρέσει οποιαδήποτε Υποβολή οποιαδήποτε στιγμή κατά την αποκλειστική της κρίση.

Με την ανάρτηση, μεταφόρτωση, εισαγωγή, παροχή ή υποβολή της Υποβολής σας, εγγυάστε και δηλώνετε ότι είστε κάτοχος ή με οποιονδήποτε άλλο τρόπο ελέγχετε όλα τα δικαιώματα της Υποβολής σας, όπως περιγράφεται σε αυτήν την ενότητα, συμπεριλαμβανομένων, χωρίς περιορισμό, όλων των απαραίτητων δικαιωμάτων για την παροχή, ανάρτηση, μεταφόρτωση, εισαγωγή ή υποβολή των Υποβολών.

Αποποίηση Ευθύνης

ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΤΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ, ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ Ή ΔΙΑΤΙΘΕΝΤΑΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΤΗΣ ΔΡ. ΧΡΙΣΤΙΝΑΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ Ή ΤΥΠΟΓΡΑΦΙΚΑ ΛΑΘΗ. ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΙΚΗ ΒΑΣΗ ΠΡΟΣΤΙΘΕΝΤΑΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ. Η ΔΡ. ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ ΚΑΙ/Ή ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΠΡΟΒΟΥΝ ΣΕ ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ ΚΑΙ/Ή ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ ΤΗΣ ΔΡ. ΧΡΙΣΤΙΝΑΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΣΙΖΕΣΤΕ ΣΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΤΗΣ ΔΡ. ΧΡΙΣΤΙΝΑΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΛΑΒΕΤΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ, ΙΑΤΡΙΚΕΣ, ΝΟΜΙΚΕΣ Ή ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΕΙΤΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΓΙΑ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΠΕΡΙΣΤΑΣΗ.

Η ΔΡ. ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ ΚΑΙ/Ή ΟΙ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΔΕΝ ΔΕΣΜΕΥΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑ, ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ, ΤΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ, ΤΟΝ ΣΩΣΤΟ ΧΡΟΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ, ΤΟΥ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ, ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ, ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ ΤΗΣ ΔΡ. ΧΡΙΣΤΙΝΑΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΚΟΠΟ. ΣΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΔΥΝΑΤΟ ΒΑΘΜΟ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΟ ΔΙΚΑΙΟ, ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΤΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ, ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ, ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΓΡΑΦΙΚΑ ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ “ΩΣ ΕΧΟΥΝ” ΧΩΡΙΣ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΕΙΔΟΥΣ ΕΓΓΥΗΣΗ. Η ΔΡ. ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ ΚΑΙ/Ή ΟΙ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΑΠΟΚΗΡΥΣΣΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΟΥΣΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΤΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ, ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ, ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΓΡΑΦΙΚΑ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΕΠΑΓΟΜΕΝΩΝ ΕΓΓΥΗΣΕΩΝ Ή ΟΡΩΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΕΙΔΙΚΟ ΣΚΟΠΟ, ΤΙΤΛΟ ΚΑΙ ΜΗ ΠΑΡΑΒΑΣΗ.

ΣΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΔΥΝΑΤΟ ΒΑΘΜΟ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΟ ΔΙΚΑΙΟ, ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Η ΔΡ. ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ ΚΑΙ/Ή ΟΙ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΦΕΡΟΥΝ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΟΠΟΙΕΣΔΗΠΟΤΕ ΑΜΕΣΕΣ, ΕΜΜΕΣΕΣ, ΤΙΜΩΡΗΤΙΚΕΣ, ΣΥΝΕΠΑΓΟΜΕΝΕΣ, ΕΙΔΙΚΕΣ, Ή ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΕΣ ΖΗΜΙΕΣ Ή ΟΠΟΙΕΣΔΗΠΟΤΕ ΖΗΜΙΕΣ, ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ, ΖΗΜΙΩΝ ΓΙΑ ΑΠΩΛΕΙΑ ΧΡΗΣΗΣ, ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ Ή ΚΕΡΔΩΝ, ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ Ή ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ Ή ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΤΗΣ ΔΡ. ΧΡΙΣΤΙΝΑΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ, ΜΕ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ Ή ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΤΗΣ ΔΡ. ΧΡΙΣΤΙΝΑΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ Ή ΤΩΝ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ, ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ Ή ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ, Ή ΟΠΟΙΩΝΔΗΠΟΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ, ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ, ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ, ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΤΗΣ ΔΡ. ΧΡΙΣΤΙΝΑΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ, Ή ΑΛΛΩΣ ΠΩΣ ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΤΗΣ ΔΡ. ΧΡΙΣΤΙΝΑΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ, ΕΙΤΕ ΣΤΗ ΒΑΣΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ, ΑΔΙΚΟΠΡΑΞΙΑΣ, ΑΜΕΛΕΙΑΣ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ Ή ΑΛΛΩΣ ΠΩΣ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΡ. ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ Ή ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΥΠΑΡΞΗΣ ΖΗΜΙΩΝ. ΕΠΕΙΔΗ ΜΕΡΙΚΑ ΚΡΑΤΗ/ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΕΣ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΑΙΡΕΣΗ Ή ΤΟΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΕΥΘΥΝΗΣ ΓΙΑ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΕΣ Ή ΣΥΝΕΠΑΓΟΜΕΝΕΣ ΖΗΜΙΕΣ, Ο ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΜΠΟΡΕΙ NA MHN ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΑΣ. ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΜΕΡΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΤΗΣ ΔΡ. ΧΡΙΣΤΙΝΑΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ, Ή ΜΕ ΟΠΟΙΟΥΣΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ, Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΚΟΠΗ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΤΗΣ ΔΡ. ΧΡΙΣΤΙΝΑΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ: info@christina-stylianou.com.cy

Τερματισμός/Περιορισμός πρόσβασης

Η Δρ. Χριστίνα Στυλιανού διατηρεί το δικαίωμα, κατά την απόλυτη διακριτική της ευχέρεια, να τερματίσει την πρόσβασή σας στον ιστότοπο της Δρ. Χριστίνας Στυλιανού και στις σχετικές υπηρεσίες ή σε οποιοδήποτε τμήμα αυτών ανά πάσα στιγμή χωρίς προειδοποίηση.

GENERAL

Στο μέγιστο βαθμό που επιτρέπεται από τον Νόμο, η συμφωνία διέπεται από τους νόμους της Πολιτείας της Ουάσιγκτον των Ηνωμένων Πολιτειών. Δια του παρόντος, συμφωνείτε με την αποκλειστική δικαιοδοσία και τον τόπο των δικαστηρίων στην Κομητεία San Mateo, Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες για όλες τις διαφορές που προκύπτουν από ή σχετικά με τη χρήση του Ιστοτόπου της Δρ. Χριστίνας Στυλιανού. Η χρήση του Ιστοτόπου της Δρ. Χριστίνας Στυλιανού δεν επιτρέπεται σε οποιαδήποτε δικαιοδοσία δεν αποδέχεται όλες τις διατάξεις αυτών των όρων και προϋποθέσεων, συμπεριλαμβανομένης, χωρίς περιορισμό, της παρούσας παραγράφου. Συμφωνείτε ότι δεν υπάρχει κοινοπραξία, εταιρική σχέση, εργοδότηση ή σχέση πράκτορα μεταξύ εσάς και της Δρ. Χριστίνας Στυλιανού ως αποτέλεσμα αυτής της συμφωνίας ή της χρήσης του Ιστοτόπου της Δρ. Χριστίνας Στυλιανού. Η εκτέλεση της παρούσας συμφωνίας από τη Δρ. Χριστίνα Στυλιανού υπόκειται σε υφιστάμενους νόμους και νομικές διαδικασίες και τίποτα που περιέχεται σε αυτήν τη συμφωνία δεν αποτελεί παρέκκλιση του δικαιώματος της Δρ. Χριστίνας Στυλιανού να συμμορφώνεται με κυβερνητικά ή δικαστικά αιτήματα ή αιτήματα για την επιβολή της νομοθεσίας που σχετίζονται με τη χρήση του Ιστοτόπου της Δρ. Χριστίνας Στυλιανού ή πληροφορίες που παρέχονται ή συλλέχθηκαν από τη Δρ. Χριστίνα Στυλιανού σε σχέση με μια τέτοια χρήση. Εάν οποιοδήποτε μέρος αυτής της συμφωνίας κριθεί άκυρο ή ανεφάρμοστο σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά, των αποποιήσεων εγγύησης και των περιορισμών ευθύνης που αναφέρονται παραπάνω, τότε η άκυρη ή μη εφαρμόσιμη διάταξη θα θεωρηθεί ότι αντικαθίσταται από μια έγκυρη, εφαρμόσιμη διάταξη που ταιριάζει όσο τον δυνατόν περισσότερο με την πρόθεση της αρχικής διάταξης και το υπόλοιπο της συμφωνίας θα συνεχίσει να ισχύει. Εκτός εάν ορίζεται διαφορετικά στο παρόν, αυτή η συμφωνία αποτελεί το σύνολο της συμφωνίας μεταξύ του χρήστη και της Δρ. Χριστίνας Στυλιανού σε σχέση με τον Ιστότοπο της Δρ. Χριστίνας Στυλιανού και αντικαθιστά όλες τις προηγούμενες ή σύγχρονες επικοινωνίες και προτάσεις, είτε αυτές είναι ηλεκτρονικές, προφορικές ή γραπτές, μεταξύ του χρήστη και της Δρ. Χριστίνας Στυλιανού σε σχέση με τον Ιστότοπο της Δρ. Χριστίνας Στυλιανού. Μια έντυπη έκδοση αυτής της συμφωνίας και κάθε ειδοποίησης που παρέχεται σε ηλεκτρονική μορφή θα είναι αποδεκτή σε δικαστικές ή διοικητικές διαδικασίες που βασίζονται ή σχετίζονται με την παρούσα συμφωνία στον ίδιο βαθμό και υπό τους ίδιους όρους με άλλα επιχειρηματικά έγγραφα και αρχεία που δημιουργήθηκαν και διατηρήθηκαν αρχικά σε έντυπη μορφή. Είναι ρητή επιθυμία των μερών να συντάξουν αυτή την συμφωνία και όλα τα σχετικά έγγραφα στην Αγγλική γλώσσα.

Ειδοποιήσεις Πνευματικών Δικαιωμάτων και Εμπορικών Σημάτων:

Όλα τα περιεχόμενα του ιστοτόπου της Δρ. Χριστίνας Στυλιανού είναι: Copyright © 2019 Δρ. Χριστίνα Στυλιανού και/ή oi προμηθευτές της. Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Εμπορικά Σήματα

Τα ονόματα των πραγματικών εταιρειών και προϊόντων που αναφέρονται στο παρόν ενδέχεται να είναι εμπορικά σήματα των αντίστοιχων κατόχων τους.

Τα παραδείγματα εταιρειών, οργανισμών, προϊόντων, ανθρώπων και εκδηλώσεων που απεικονίζονται στο παρόν είναι φανταστικά. Καμία σχέση με καμία πραγματική εταιρεία, οργανισμό, προϊόν, πρόσωπο ή εκδήλωση δεν είναι ηθελημένο ούτε πρέπει να συναχθεί.

Με επιφύλαξη όλων των δικαιωμάτων που δεν παραχωρούνται ρητά στο παρόν.

Ειδοποιήσεις και Διαδικασία υποβολής αξιώσεων για παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων

Σύμφωνα με τον Τίτλο 17, Κώδικας Ηνωμένων Πολιτειών, Ενότητα 512 (γ)(2), οι ειδοποιήσεις για αξιώσεις λόγω παραβίασης πνευματικών δικαιωμάτων σύμφωνα με τη νομοθεσία περί πνευματικών δικαιωμάτων των Ηνωμένων Πολιτειών πρέπει να αποστέλλονται στον Εντεταλμένο Πράκτορα του Παροχέα Υπηρεσιών. ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΔΕΝ ΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΛΑΒΟΥΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ. Ανατρέξτε στην ενότητα “Ειδοποιήσεις και Διαδικασία υποβολής αξιώσεων για παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων”.