ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Καθοδηγώντας και προστατεύοντας την αναπαραγωγική σας υγεία

Ως γυναίκες, η αναπαραγωγική μας υγεία απαιτεί διαφορετικά επίπεδα φροντίδας σε κάθε στάδιο της ζωής μας. Οι τεράστιες σωματικές και ψυχολογικές αλλαγές που βιώνουμε στο πέρασμα του χρόνου απαιτούν υψηλό βαθμό υπομονής, ευαισθησίας και υποστήριξης, πέραν των τεχνικών γνώσεων από τους παροχείς υπηρεσιών υγείας, προκειμένου να διασφαλίσουμε την υγεία μας για μια ολόκληρη ζωή.

Αυτό ισχύει ιδιαίτερα αν θέλουμε να αξιοποιήσουμε στο έπακρο τα γόνιμα χρόνια μας, όταν η μοναδική μας βιολογία, και αυτή των συντρόφων μας, μας δίνει την ευκαιρία να συμμετάσχουμε στις πιο θαυματουργές διαδικασίες της φύσης…τη σύλληψη, την εγκυμοσύνη, τη γέννηση και τη μητρότητα.

Ως γιατρός, αλλά πάνω απ’ όλα, ως γυναίκα και μητέρα η ίδια, αποστολή μου είναι να καθοδηγώ, να προστατεύω και να υποστηρίζω την αναπαραγωγική σας υγεία, βασιζόμενη όχι μόνο στην εκπαίδευση και την εμπειρία τόσο εμένα όσο και της ομάδας μου, αλλά και στις επιπρόσθετες γνώσεις ενός εκτεταμένου δικτύου συναδέλφων που ειδικεύονται σε σχετικούς τομείς.

Μαιευτική και Εμβρυϊκή Ιατρική

Μαιευτική και Εμβρυϊκή Ιατρική

Οι συγκεκριμένες υπηρεσίας επικεντρώνονται στη διασφάλιση της βέλτιστης υγείας και φροντίδας των μέλλουσων μητέρων και των μωρών τους καθ’ όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, κατά τη γέννηση καθώς και μετά τον τοκετό.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Θεραπείες Γονιμότητας

Θεραπείες Γονιμότητας

Αυτές οι υπηρεσίες υποστηρίζουν τα ζευγάρια να επιλέξουν τον πιο αποτελεσματικό δρόμο προκειμένου να επιτευχθεί η εγκυμοσύνη, και προσφέρουν διάγνωση και θεραπεία παθήσεων που ενδέχεται να επηρεάζουν τη γονιμότητά τους.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Γυναικολογική Λαπαροσκόπηση

Γυναικολογική Λαπαροσκόπηση

Η ελάχιστα επεμβατική γυναικολογική λαπαροσκόπηση μπορεί να αξιοποιηθεί για τα περισσότερα θέματα γυναικείας αναπαραγωγικής υγείας που απαιτούν χειρουργική επέμβαση. Τα οφέλη περιλαμβάνουν, ανάμεσα σε άλλα, σημαντικά μειωμένους χρόνους ανάρρωσης.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Οι γνώσεις και ο εξειδικευμένος εξοπλισμός της Δρ. Στυλιανού την καθιστούν πολύτιμο γιατρό. Συνεργάζεται επίσης με πληθώρα γιατρών διαφορετικών ειδικοτήτων έτσι ώστε να μπορούν να λαμβάνονται οι πιο σωστές αποφάσεις. Για μένα, η άμεση επικοινωνία μαζί της και με τη γραμματέα της, οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας, ήταν ένα σημαντικό κομμάτι της όλης διαδικασίας. Επίσης πολύ σημαντικό ήταν το γεγονός ότι η ίδια η γιατρός ειδικεύεται στον προγεννητικό έλεγχο.

ΑΝΝΑ ΚΟΥΡΤΑ

Συνιστώ ολόψυχα την Χριστίνα σε οποιαδήποτε γυναίκα αναζητά έναν εξαιρετικό γυναικολόγο. Με κέρδισε με τη φιλικότητα και την ηρεμία που εκπέμπει ως άνθρωπος.

ΕΛΕΝΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

Αναμφίβολα, η ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρει μπορεί να συγκριθεί μόνο με κλινικές του εξωτερικού. Με πολλές γνώσεις, επαγγελματίας, έξυπνη, αξιόπιστη, αυτά είναι μερικά από τα επίθετα που περιγράφουν τη Δρ. Στυλιανού και το έργο της. Εάν επιθυμείτε την καλύτερη θεραπεία για εσάς και την οικογένειά σας η Δρ. Στυλιανού είναι η τέλεια επιλογή για εσάς. Ό,τι και να πω για αυτήν είναι λίγο!

ΕΙΡΗΝΗ ΣΟΦΟΚΛΕΟΥΣ

Θυμάμαι όταν ήμουν στο γραφείο της και έτρωγα ζελέ, μια εμμονή που είχα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης! Αλλά πιο έντονα θυμάμαι ότι κατά τη διάρκεια μιας διαδικασίας ελέγχου με υπερήχους, μου είπε ότι ήταν χαρούμενη που οι αρρυθμίες του μωρού μας είχαν εξαφανιστεί. Δεν ήθελε να με ανησυχήσει όταν παρατήρησε το θέμα κατά το προηγούμενο ραντεβού, απλώς είχε παράλληλα συμβουλευτεί έναν παιδιατρικό καρδιολόγο για το τι πρέπει να κάνει στη συνέχεια, χωρίς στο μεταξύ να μου προκαλέσει ανησυχία. Είμαι τόσο ευγνώμων που, χωρίς δισταγμό, ζήτησε από άλλον ειδικό να βεβαιωθεί ότι το μωρό μου ήταν υγειές, χωρίς να με αφήσει σε αγωνία μέχρι το επόμενο ραντεβού.

ΒΑΛΕΝΤΙΝΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ