ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Εξειδικευμένη αναπαραγωγική φροντίδα σε ένα υψηλού επιπέδου ιατρικό περιβάλλον

Υπερσύγχρονος εξοπλισμός και καινοτόμες ιατρικές διαδικασίες

Κάθε φορά που προσέρχεστε για ραντεβού, μπορείτε να αναμένετε έγκαιρες διαγνώσεις, ακριβείς ενημερώσεις και εξειδικευμένες θεραπείες, όλες παρεχόμενες με τη μέγιστη σιγουριά και άνεση. Προκειμένου να το επιτύχω αυτό, το ιδιωτικό μου ιατρείο είναι πλήρως εξοπλισμένο με υπερσύγχρονες ιατρικές τεχνολογίες.

Σε αυτά περιλαμβάνεται το σύστημα υπερήχων Voluson E10 GE, με την αρχιτεκτονική Radiance System, που παρέχει ολοκληρωμένη απεικόνιση του γυναικείου αναπαραγωγικού συστήματος και εκτίμηση της εμβρυϊκής υγείας στο αρχικό στάδιο. Χρησιμοποιώ επίσης το σύστημα υπερυψηλής ανάλυσης Visera 4K για την εκτέλεση ελάχιστα επεμβατικών λαπαροσκοπικών χειρουργικών επεμβάσεων, αξιοποιώντας την ισχυρή οπτική τεχνολογία Sony-Olympus και φακούς για μέγιστη μεγέθυνση, διαύγεια και χειρουργική ακρίβεια.

Gallery Thumb 1 Gallery Thumb 2

Αρεταίειο Ιδιωτικό Νοσοκομείο

Σε κατοπινό στάδιο, θα παραδώσω το μωρό σας σε ένα εξίσου άρτιο ιατρικό περιβάλλον, καθώς το ιατρείο μου έχει ως βάση το Αρεταίειο Ιδιωτικό Νοσοκομείο Λευκωσίας. Το Τμήμα Μαιευτικής και Γυναικολογίας του Αρεταίειου προσφέρει 11 κλίνες, δύο προηγμένες αίθουσες τοκετού, 10 βρεφικές κούνιες και δύο πλήρως εξοπλισμένες θερμοκοιτίδες. Οι έμπειρες μαίες του είναι επίσης στη διάθεσή σας για να σας υποστηρίξουν με ασκήσεις τοκετού για ομαλότερη γέννα και εποπτευόμενη χρήση των επιτόπιων δωματίων θηλασμού, καθώς και παροχή καταπραϋντικών βρεφικών μπάνιων και μασάζ για το νεογέννητό σας.

Gallery Thumb 3 Gallery Thumb 4